Za trge z (biološkimi) živili, krmo in dobrinami
Naša edinstvena in patentirana obdelava s CO2®


Učinkovita metoda za zaščito vaših zalog pred infestacijami in škodami, ki jih povzročajo škodljive žuželke!

 

Tehnika obdelave z ogljikovim dioksidom®

Gre za edinstveno tehniko obdelave s kombinacijo nizke vsebnosti kisika in CO2. Tehnika deluje znatno hitreje in zatira škodljivce v vseh razvojnih stadijih brez uporabe strupenih kemikalij. Do 7 dni hitreje kot običajne obdelave z nizko vsebnostjo kisika, SKAL Bio Control; 100- odstotno nestrupeno in varno.

Komore za nizkotlačni postopek z ogljikovim dioksidom®


Naše inovativne komore, izdelane leta 2021, so v celoti opremljene z najmodernejšimi materiali. In tudi z vsemi potrebnimi varnostnimi sistemi. Delujemo na priročnih lokacijah v Rotterdamu in Antwerpnu, kjer omogočamo enostavno dostavo in odpremo. Brez sproščanj CO2 , brez poškodb blaga zaradi visokega tlaka in z zmogljivostjo do 40' zabojnikov brez potrebe po razkladanju.


Naše prilagojene rešitve


  • Obdelave na lokaciji Intreso Group
  • Obdelave na vaši lokaciji


Obdelave na lokaciji Intreso Group


Na naših lokacijah v Rotterdamu, Antwerpnu nudimo obdelavo tako za majhne kot velike količine! Naša strokovna ekipa skrbno, a vseeno hitro in skupaj z našimi zanesljivimi partnerji zagotavlja optimalen postopek z enostavno dostavo in odpremo ter možnostjo, da vas razbremenimo vse logistike.


Obdelave na vaši lokaciji


Hitre obdelave s CO2 v vaši lastni nizkotlačni komori za obdelavo z ogljikovim dioksidom (Low Pressure Carbon Dioxide Treatment Room®).

Med drugim ponujamo izdelavo komore vključno s strojno in programsko opremo, nadzorujemo postopek pridobivanja dovoljenj, nudimo vse potrebne informacije ter daljinsko spremljamo, krmilimo in vzdržujemo komoro.

  • V celoti po naročilu in opremljeno z vsemi potrebnimi varnostnimi sistemi