Za zaščito pred golobi in drugimi pticami uporabljamo v svetu zelo uveljavljen inovativni in izredno učinkovit način zaščite. Proizvod je v formulaciji gela in je razvit v Južni Koreji. Formuliran je tako, da se ptice, ne le golobi ne želijo zadrževati v širši vidni bližini proizvoda. Ptice zaznavajo ultravijolično svetlobo, kar ustvarja občutek odprtega plamena in učinkuje v trenutku, tako, da jih preplaši, odžene in se na to mesto ne vračajo več.

Vizualno svarilo je dodatno okrepljeno z izbranimi naravnimi olji v gelu kar odvračalno vpliva na ptičje čute vonja in okusa. Proizvod je dolgotrajno učinkovit. Po pravilni namestitvi je gel dolgotrajno učinkovit celo na najbolj izpostavljenih površinah (določene instalacije na Japonskem so izkazovale popolno učinkovitost v obdobju 7. let). Učinkovit je v vseh podnebnih razmerah, nanj ne učinkujejo ekstremne temperature, veter, dež, sneg ali prah. Uporabljamo ga lahko tako na zunanjih kot notranjih površinah.
Do sedaj je bil uporabljan na več tisočih objektih po svetu vključno z letališči, vojaškimi objekti, vladnimi poslopji, športnimi stadioni, železniškimi postajami, morskimi in rečnimi pristanišči, silosi, bolnišnicami, turističnimi objekti, tovarnami, cestninskimi postajami, stebri, mostovi, zgodovinsko- kulturnimi objekti in mnogimi drugimi objekti kjer ptice predstavljajo nadlogo ali nevarnost za zdravje.

Gel ne poškoduje objektov oziroma površin kjer ga instaliramo. Instalacija je hitra in enostavna. Pred namestitvijo je nujno temeljito čiščenje površin, kjer se ptice nahajajo. Kot sem že omenil ne gre le za golobe ampak je učinkovit tudi proti galebom, vranam, škorcem, vrabcem...!


Bird Free Gel- VideoBird Free Gel - pred in po namestitvi

Za dodatne informacije, nasvete, cene storitev oziroma dogovor o izvedbi storitve vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate po telefonu, elektronski pošti ali kontaktnem obrazcu!